Talijani ludi za Mihajlovićem: Bivšeg izbornika Srbije tražio Juve, a sada ga želi - Milan

Foto: Guliver Images/Getty Images

TRENER Sampdorije Siniša Mihajlović tražena je osoba ovih dana. Talijani tvrde kako ga bogati vlasnici Manchester Cityja vide kao idealnog nasljednika Manuela Pellegrinija. Doduše, malo tko vjeruje u tu priču, ali zato talijanski novinari otkrivaju kako je bivši izbornik Srbije prošlog ljeta bio na korak do preuzimanja Juventusa, a sada bi mogao sjesti na klupu posrnulog Milana.

Sampdorija se priprema za Mihin odlazak

Sampdorija, naravno, želi zadržati svog stručnjaka s kojim se probila do 4. mjesta Serie A, ali čelnici kluba polako se pripremaju za njegov odlazak.

"Pratimo nekoliko trenera; meni se sviđa kako radi Di Francesco iz Leccea, a ne znam koji su planovi Francesca Guidolina. Zanimljiv mi je i Giuseppe Iachini", rekao je sportski direktor Sampdorije, Carlo Osti.

Juvnetus ga je tražio...

Inače, Osti je otkrio kako je Mihajlović bio na korak do preuzimanja Juventusa.

"Da, to mogu potvrditi i drago mi je što se taj posao nije realizirao, jer je na klupi Sampdorije napravio sjajan posao. Imat ćemo sastanak s trenerom pa ćemo znati na čemu smo. Mihajlović je još uvijek ugovorom vezan za Sampdoriju, ali vidjet ćemo koji su njegovi planovi. Mi bismo rado produljili ugovor s njim", rekao je Osti.


Vijest da je Mihajlović bio blizu klupe Juventusa potvrdio je i talijanski novinar, Filippo Grassia.

"Nakon odlaska Contea, Juventus je ozbiljno razmišljao o angažmanu Mihajlovića", rekao je Grassia. Ipak, Juve se odlučio za Massimiliana Allegrija, a sada je navodno još jedan talijanski div zainteresiran za srpskog stručnjaka.

Milanu treba Siniša Mihajlović

 

 

Calcio Mercato otkriva kako je Mihajlović glavni favorit za preuzimanje Milana.

"Milanu treba pravi trener, motivator, pravi radnik. Jednom riječju - Siniša! On čeka poziv", stoji u tekstu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.