Trener Porta: Naši navijači nisu vrijeđali Balotellija, skandirali su "Hulk, Hulk"

"TO JE vjerojatno samo jedan nesporazum", objasnio je trener Porta Vitor Pereira pritužbe iz Manchester Cityja na rasističko vrijeđanje njegovih igrača u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige.

City se nakon dvoboja koji je igran 16. ovog mjeseca i koji su Građani dobili 2:1, požalio da su navijači Porta rasistički vrijeđali njihove tamnopute igrače Yayu Tourea i Marija Balotellija.

Zbog Cityjeve žalbe, Uefa je otvorila disciplinski postupak protiv Porta zbog nepriličnog ponašanja navijača. Uefin Kontolni i Disciplinski odbor proučit će slučaj 29. ožujka

"Ja nisam primijetio ništa sumnjivo. Vjerojatno je u pitanju samo nesporazum. Ali, to će već utvrditi odgovorni organi. Mi na portugalskim stadionima obično nemamo problema s rasističkim vrijeđanjem", izjavio je Pereira, a onda detektirao što je moglo izazvati nesporazum.

"Nisam čuo ništa zbog čega bi se trebali ispričati. Ono što često čujem kada igramo, jest skandiranje naših navijača Hulku. Eto, možete i njega pitati, pa neka vam potvrdi."

I stvarno, netko je pitao, a brazilski napadač je potvrdio...

"Nisam čuo ništa kompromitirajuće. Kada ste na travnjaku, koncentrirate se samo na igru i utakmicu. No, u svakoj utakmici koju igramo kod kuće navijači skandiraju moje ime. To je možda izazvalo neke nesporazume. Međutim, naši navijači su samo navijali za mene", tvrdi Hulk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.