Veliko srce zajebanata s Grobnika: Ostali bez Dinama, ali skupljaju pomoć za teško ozlijeđenu djevojku

NOGOMETAŠI trećeligaša Grobničana široj javnosti postali su poznati prije dva tjedna, kada  su videom snimljenim u svojoj svlačionici, sjajno sprdali akciju "Navijač od milijun kuna", koju su "smislili Dinamovi nogometaši" kako bi privukli publiku na utakmicu protiv PSG-a.

U Mamićevom klubu ne shvaćaju puno toga, pa ni opravdanu zafrkanciju na njihov račun i tako je Grobničane spomenuta šala stajala gostovanja prvaka Hrvatske koji je trebao uveličati 80. godišnjicu kluba iz riječkog zaleđa.

I dok su igrači Grobničana prije dva tjedna pokazali loš tajming za plasiranje svoje šale, sada su pokazali da osim zafrkancije brinu i o puno ozbiljnijim stvarima: U spomenutom videu "skupljali" su novac za akciju "Tisuću i petsto kuna za tisuću i petsto navijača", ali sada su zapravo skupili navedeni iznos i priložili ga za pomoć Aniti Šalov, teško ozlijeđenoj djevojci.

Pozivamo naše čitatelje iz tog kraja da se pridruže ovoj akciji i nogometašima Grobničana, te nakon njihove utakmice, koja počinje sutra (subota) u 17:30, dođu na palačinke u buffet Pomorac. Sav prikupljeni novac pridodat će se početnoj sumi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.