Video dana: Norvežanin zabio Borussiji najbrži gol u povijesti Europa Lige!

Screenshot: Youtube

JONE SAMUELSEN "početkom" 14. sekunde utakmice Odda i Borussije Dortmund postigao je gol kojim je srušio dosadašnji rekord najbržeg gola u natjecanju, koji je u ožujku ove godine postavio Sevillin Vitolo, kada je Villarrealu zabio u 13.21 sekundi.

Desetak tisuća navijača na Skagerak Areni u Skienu (jer dvije su bile gostujući) bacio je u delirij savršenim okončanjem sjajne akcije domaćih na samom startu utakmice, kada je centaršut s lijeve strane u padu glavom zakucao u mrežu.



Zanimljivo, sudac De Sousa morao je ponoviti početni udarac jer je Borussijin napadač Aubameyang prerano utrčao na polovicu gostiju. Oddove igrače ta opstrukcija gostiju nije dekoncentrirala: Zekhnini je na lijevoj strani prošao Castra i nabacio na peterac gdje se natrčali Samuelsen baca i glavom postiže i najbrži gol koji je Borussija primila u bogatoj povijesti sudjelovanja u europskim natjecanjima.

Ovaj gol, kao i još dva koja će u sljedećih 20 minuta zabiti, Norvežani su prosuli, jer Borussija je na kraju izvela senzacionalan preokret s 0:3 na 4:3.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.