Vučević o Sušiću i Interu: Nitko nam se iz Milana nije javio nakon potpisa s Brozovićem

 Foto: Hina

DO KRAJA prijelaznog roka ostalo je samo pet dana, a Hajduk još nije prodao Tina Sušića, najvrjedniji eksponat u svom izlogu...
 
"U iščekivanju smo razvoja događaja. Tržište je takvo kakvo je i treba biti strpljiv. Dokle god traje prijelazni rok sve je otvoreno", rekao je sportski direktor Hajduka Goran Vučević za Dalmatinskiportal.
 
Inter je doveo Shaqirija, Podolskog, a potom i Brozovića iz Dinama... Što je sa Sušićem?
 
"Nitko nam se iz Intera nije javio nakon potpisa s Brozovićem. Miki Rapaić je u Italiji, sljedećih dana ćemo znati više."
 
"Svaki novi transfer Intera ne ide na ruku Sušiću"
 
Vučević je otkrio i da Hajduk još uvijek nema službenih ponuda.
 
"Sušić je još uvijek velika želja trenera Mancinija, što je i meni direktno potvrđeno. Ostalo je samo da nam pošalju ponudu. Do dana današnjeg to se nije dogodilo, što ne znači da i neće. Istina, zainteresirana je bila i Sevilla, ali nije bila toliko 'vruća' da bi ga dovela isti čas kako je pisalo u medijima. Što se tiče Intera, svaki novi transfer koji se događao nije išao na ruku Sušiću. Ne treba biti previše pametan da bi se to zaključilo. Dovedeni su Shaqiri, Podolski i Brozović, nisu svi oni ista pozicija, ali postoji određeni budžet."
 
Vršajević na prodaju unatoč novom ugovoru
 
Hajduk bi u siječnju mogao napustiti kapetan Maloča...
 
"Maloča je Hajdukov kapetan i ja ga poštujem, ali i on je u istom tretmanu kao svaki drugi igrač. Ako dođe ponuda razmotrit će se i onda se možda dogodi transfer. Nije odigrao na nivou kako se od njega očekivalo."
 
Vršajević je nedavno produžio ugovor sa splitskim klubom.
 
"Mi i dalje želimo, ako je ikako moguće, prodati Avdiju u ovom prijelaznom roku. Produžio je ugovor jer se pokazao jako dobrim igračem i trener je poručio da mu je potreban."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.