White poručio Kenu Shamrocku: Dolazim po tebe govno jedno smrdljivo!

Foto: scoresreport.com

DANU WHITEA prilično je razljutila konverzacija putem Twitter profila koju su posljednjih dana vodili neki bivši i vrlo popularni borci UFC-a, a sve je započeo Tito Ortiz koji je Randyju Coutureu, braći Kenu i Franku Shamrocku te još nekima poslao poziv da mu se pridruže i upadnu na jedan UFC-ov event.

Predsjednik UFC-a očito ih ne želi vidjeti blizu oktogona tijekom borbi, pa ga je itekako naljutio takav njihov razgovor, a posebno je napao Kena Shamrocka koji mu je navodno i dužan poveću svotu novca.

"Oni će upasti na event? Što će napraviti? Doći će, sjesti na svoja mjesta i jebeno gledati mečeve. Neka kupe ulaznice i dođu se zabaviti. Oni su jebeni super prijatelji, mogu jedino doći napraviti par fotki i uzeto nekoliko autograma", smatra Dana.

"Ken Shamrock dužan mi je 175 tisuća dolara i poručujem mu da dolazim po to. Dolazim po tebe govno jedno smrdljivo. Trebao si ostati gdje si bio, skriven ispod nekog jebenog trijema negdje. Ja sam mu platio odvjetničke naknade za jednu tužbu koju je izgubio", otkrio je White.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.