Živa ljetna tržnica: Arsenal nudi 17 milijuna za Gervinha, Juve 16 za Perottija, Milan želi Witsela

17 MILIJUNA eura nudi Arsenal kako bi ispred Tottenhama, Liverpoola, Newcastlea i Evertona doveo Lilleova napadača Gervinha.

Taj 24-godišnji napadač, inače reprezentativac Obale Bjelokosti, s 15 je postignutih golova i 11 asistencija pomogao Lilleu doći do naslova francuskih prvaka, prvog nakon 57 godina čekanja.

Gervinho je već izrazio želju za prelaskom u klub koji bi bio konkurentan za najveće stvari u Europi. Prema nekim informacijama Liverpool je Lilleu već ponudio 12.5 milijuna eura.

Juventus na korak do Sevillinog Perottija


Talijanski mediji pišu da je Juventus sve je bliži realizaciji transfera Sevillinog veznjaka Diega Perottija.

"Stara dama" gradi momčad prema zamislima novog trenera Antonija Contea, a jedno od imena u njegovoj "knjižici" je i 22-godišnji Argentinac koji je jednom nastupio za reprezentaciju.

Pregovori o transferu koji bi trebao biti težak 16 milijuna eura navodno su u poodmakloj fazi. Upravo za spomenutu svotu novca očekuje se da bi Sevilla pustila Perottija, koji ima ugovor do 2015. uz zaštitnu klauzulu od 48 milijuna eura.

Milan želi Standardovog veznjaka, potvrđeni pregovori

Axel Witsel, 22-godišnji belgijski reprezentativac i veznjak Standarda iz Liegea, mogao bi u ljetnom prijelaznom roku preseliti kod talijanskog prvaka.

Standard je potvrdio da pregovara s Milanom o transferu jednog od najboljih nogometaša belgijskog prvenstva. Ipak, kako navode iz Liegea, još je velika razlika u ponuđenom i onome što se očekuje za realizaciju posla.

"Priznajem da postoje kontakti između našeg kluba i Milana vezani uz igrača, no velika je razlika u onome što oni nude i onome što mi za njega tražimo" priznao je Standardov predsjednik Luciano D'Onofrio.

Witsel je za Standard ugovorno vezan do kraja lipnja 2015. godine. Zanimanje za tog igrača pokazuje i Liverpool.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.