Zvonko Pamić potpisao za Dinamo!

Foto: Cropix

ZVONKO PAMIĆ potpisao je za Dinamo!
 

Pamić u redove hrvatskog prvaka dolazi iz njemačkog drugoligaša Duisburga za kojeg je u jesenskom dijelu sezone upisao 15 nastupa. 21-godišnji vezni igrač tamo je bio na posudbi iz Bayer Leverkusena.
 
"Zvonko je mlad, potentan i kvalitetan vezni igrač te smo sigurni kako će nam njegove igračke kvalitete itekako biti korisne. Obzirom na dugogodišnji ugovor je jasno kako na Zvonka računamo danas, ali i  u budućnosti", rekao je nakon završetka posla sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

"Jako sam sretan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači, kakve Modri imaju ciljeve i siguran sam da mogu pomoći. Znam da je u veznom redu jaka konkurencija, ima niz kvalitetnih igrača, ali isto tako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti te se jako veselim početku priprema", izjavio je Pamić za službenu stranicu Dinama.

Pamić je potpisao ugovor na pet i pol godina. Otac Zvonka, Igor Pamić trener je Istre, a sredinom devedesetih nosio je dres Dinama.

Mrmić otišao iz Dinama
 
Nakon samo nekoliko mjeseci provedenih u Maksimiru, Dinamo i Ante Mrmić odlučili su sporazumno raskinuti ugovor. Mladi vratar nije se uspio nametnuti u Dinamu te odlazi iz kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.