Europske lige

Adebayor: Ne znam ikog tko bi gledao 18+ filmove na poluvremenu. Osim Aršavina

Foto: EPA-EFE

NEKADAŠNJA napadačka zvijezda Premier lige, Togoanac Emmanuel Adebayor, dao je intervju u kojem je govorio o razdoblju provedenim u Arsenalu, tijekom ere legendarnog Arsena Wengera. Nogometaš koji u Africi i dalje aktivno igra u 39. godini života i koji je karijeri pored Arsenala nastupao i za Real Madrid i Manchester City, prisjećao se zanimljivih persona iz svlačionice londonskog kluba.

Dobio je pitanje i o Andreju Aršavinu, jednom od najboljih ruskih nogometaša svih vremena, koji je u dresu Arsenala proveo tri sezone i unatoč izostanku trofeja ostao u sjećanju navijača zahvaljujući osebujnom ponašanju i nekoliko sjajnih trenutaka na terenu, među kojima se ističu četiri gola Liverpoolu na Anfieldu. 

Adebayor je progovorio o stvarima iza kulisa i otkrio zanimljivu Aršavinovu naviku: "Igramo utakmicu, poluvrijeme je i u svlačionici smo, odjednom iz prostorije za fizioterapeute i masere čujemo karakteristične zvukove seksa. Ispalo je da je Andrej gledao porniće na svom laptopu, bilo je jako smiješno, nisam upoznao igrača koji bi to radio na poluvremenu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.