Alba: Bio sam oduzet dvije minute kad je Messi rekao da ide. Volio bih da se vrati

Foto: EPA

UPITNO je i dalje u kojem će klubu Lionel Messi sljedeće sezone igrati nogomet. Svjetski mediji jedan dan najavljuju njegov ostanak u Paris Saint-Germainu, u drugom ga sele u MLS, a u trećem vraćaju u Barcelonu u kojoj je postao najbolji nogometaš svijeta i stekao status legende.

Iz Barcelone je otišao kao slobodan igrač nakon što s klubom nije uspio dogovoriti produljenje suradnje. Ubrzo se počelo govoriti i pisati da će se jednog dana vratiti, a taj dan mogao bi biti blizu. Sergio Roberto već je javno istupio i pozvao ga natrag, a sad je isto napravio i drugi istaknuti Barcin član Jordi Alba.

Alba: Bilo mi je užasno kad je išao

"Volio bih da se vrati, ali ne znam hoće li to napraviti. Ima ugovor s PSG-om i nismo o tome razgovarali. Nadam se da će se vratiti, to bi bila dobra stvar i za klub i za njega", siguran je Alba, koji se prisjetio i dana u kojem je Messi napustio Barcelonu:

"Bilo mi je užasno. Razgovarali smo na dan kad je objavljeno da odlazi i rekao mi je da ide potpisati ugovor. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio tu vijest. Bio sam oduzet dvije minute."

Messi je pod ugovorom s PSG-om do kraja aktualne sezone.