BOKS

Alen Babić oglasio se nakon što je napokon saznao ime sljedećeg protivnika

Foto: Instagram

OSAM DANA nakon što mu je propala borba karijere, Alen Babić saznao je ime novog protivnika s kojim će odmjeriti snage na Mathcroomovoj priredbi zakazanoj za 30. listopada.

Hrvatski boksač trebao je nastupiti 30. listopada u Londonu protiv bivšeg svjetskog teškaškog prvaka Lucasa Brownea (42). Umjesto Brownea stiže mu Eric Molina koji u karijeri ima 27 pobjeda (19 nokautom) i sedam poraza. 

Jedan od poraza nanio mu je hrvatski boksač Filip Hrgović. Molinu je Hrgović porazio 9. prosinca 2019. godine. Hrgoviću je to bila deseta pobjeda u profesionalnoj karijeri, a borili su se u Saudijskoj Arabiji. Molina je doživio nokaut u trećoj rundi nakon što ga je Hrgović u prve dvije izdominirao udarcima.

Babić je na Instagramu objavio ime novog protivnika i dao do znanja da je zadovoljan što je njegov tim ipak uspio pronaći protivnika koji neće biti potpuni autsajder u borbi.

''Ovako timovi funkcioniraju i ovako se rade dogovori! Uzmite svoju je**nu olovku i zapisujte! Ovako izgleda kad netko vjeruje u vas! Svoju najveću borbu posvećujem čovjeku koji je stvorio Savagea - Dillianu Whyteu'', napisao je Babić pa dodao:

"'Savage ponovno poziva svoju vojsku. Pozornica je O2 Arena, protivnik je Eric Molina. Bol je na meniju, prigrlimo ju. Ne želim normalnu borbu, želim bolnu. Eric Molina, nadam se da si spreman jer ovo će biti bolna borba. Sretna ti Noć vještica."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.