RUKOMETNI EURO

Alilović prije dva dana: Izašao sam iz karantene, mislim da ne mogu stati na gol

Foto: Profimedia

MIRKO ALILOVIĆ vraćen je u hrvatsku reprezentaciju nakon što se od nje oprostio prije četiri godine. Izbornik Hrvoje Horvat uputio mu je poziv zbog silnih problema s koronavirusom u nacionalnoj momčadi, a Alilović, osvajač sedam medalja s Hrvatskom, poziv je i prihvatio. Prije samo dva dana drugačije je govorio o toj mogućnosti.

"Ja sam svoju priču završio 2018. Rekao sam da su to nevjerojatna sjećanja u mom srcu i mojoj glavi. Igrao sam s jednima od najvećih igrača u povijesti igre, bio u ekipi s njima. To je bilo ostvarenje dječačkih snova, ono za što sam radio svaki dan", rekao je gostujući u RTL-ovoj emisiji i nabrojao legende hrvatskog rukometa s kojima je dijelio svlačionicu na olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima.

Bio je zaražen

Također, dodao je da je nedavno izašao iz karantene u kojoj je bio jer je bio zaražen koronavirusom. "Bio sam pozitivan prije deset dana. Izašao sam iz karantene tako da mislim da trenutno nisam u mogućnosti stati na gol", dodao je tada.

Hrvatski rukometni savez jučer je potvrdio njegov povratak u reprezentaciju. "Povratak legende & dolazak mladih snaga. U Budimpeštu uoči drugog kruga dolaze legendarni Mirko Alilović, iskusni Ivan Slišković te mlade snage: Veron Načinović, Mateo Maraš, Kristian Pilipović, Vlado Matanović i Dominik Kuzmanović", poručili su iz HRS-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.