Ancelotti nakon novog velikog kiksa: Jasno je u čemu je problem

Foto: EPA

REAL MADRID je u susretu 3. kola španjolskog prvenstva odigrao 1:1 na gostovanju kod Las Palmasa. Domaće je u vodstvo doveo Alberto Moleiro (5'), a izjednačio je Vinicius (69'-11m). Luka Modrić predvodio je Real kao kapetan. Kraljevski klub sada ima pet bodova, dok je Las Palmas na dva.

Bio je ovo drugi kiks Reala u prva tri kola. Momčad Carla Ancelottija ima samo jednu pobjedu iz tri susreta. Valladolid, koji je tek ušao u prvu ligu, pobijedila je 3:0. No protiv Mallorce i Las Palmasa Real je uzeo samo po bod. Ancelotti je na konferenciji za medije nakon utakmice kritizirao svoje igrače, pogotovo veznjake, za spori protok lopte i velik razmak među linijama.

"Mučimo se i nemamo stabilnost"

"Moramo brzo pronaći rješenja da se poboljšamo. Mučimo se i nemamo stabilnost. Teže nam je nego što smo očekivali. Jedino dobro je što znamo što moramo popraviti. Spori smo, nedovoljno se krećemo. Problem koji imamo je vrlo jasan, sad moram pronaći rješenje.

U sredini nismo kompaktni, naše linije su previše udaljene. Napad nam je dobro postavljen, ali dok lopta dođe do naše prednje linije, protivnici su već dobro postavljeni. Nije problem u mentalitetu. Ne nedostaje nam karaktera ni volje. Sad nam ne ide dobro i ne smijemo dozvoliti da se to nastavi", rekao je Ancelotti.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.