hnl

Angelovski: Neću se razbacivati s najavama. Zadovoljstvo je biti u HNL-u

Foto: EPA-EFE

NAKON što je Samir Toplak smijenjen kasno sinoć poslije poraza od Istre, Gorica je odmah danas objavila da je novi trener prve momčadi Igor Angelovski. Bivši izbornik Makedonije, s kojom je prošlog ljeta igrao na Euru, dogovorio se s predsjednikom Nenadom Črnkom i odmah preuzeo momčad.

"Pratim sve utakmice u hrvatskoj ligi još od kada sam bio izbornik Makedonije jer je puno igrača igralo u hrvatskim klubovima pa mogu reći da vrlo dobro znam situaciju u HNL-u. Zadovoljstvo je biti trener u ovoj ligi jer je iz godine u godinu sve kvalitetnija i naravno da je to onda velika motivacija za trenera", rekao je Angelovski i dodao:

"Neću se razbacivati izjavama, moj način rada je da idemo polako. Trenutno nam je najvažnije gostovanje u subotu. Najbitnije mi je da budemo dobri kao tim, to nam treba biti na prvom mjestu. Gorica posjeduje kvalitetu i mislim da upravo ona može donijeti bolje rezultate, to je i najveći razlog zbog kojeg sam pristao preuzeti klupu Gorice."

Angelovski Goricu preuzima na predzadnjemu mjestu HNL-a sa samo jednom pobjedom u šest odigranih utakmica. Prvu utakmicu na klupi Gorice odradit će sljedeće subote kad njegova momčad gostuje kod Varaždina.

"Odluke o promjeni trenera su mi oduvijek bile najteže, ali upravo takve odluke moraju biti na leđima predsjednika. Želim se još jednom zahvaliti Samiru Toplaku i Branku Lađeviću na svemu pozitivnom što će u Gorici ostati iza njih. Angelovski je naš izbor i uvjeren sam da će respekt koji je stvorio nakon sjajnih rezultata Makedonije pretočiti u novu dimenziju Gorice", rekao je predsjednik Nenad Črnko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.