ANKETA Maloča želi da Hajduk osvoji HNL. Treba li ga Gorica kazniti zbog te izjave?

Screenshot: HRT

GORICA će kazniti svojeg braniča Marija Maloču (34), koji je za HRT poručio kako želi da Hajduk osvoji SuperSport HNL. Podsjetimo, Maloča je od 2008. do 2015. godine igrao u Hajduku. Bio je njegov kapetan te je osvojio dva Hrvatska kupa. Doznali smo da će Maloča biti kažnjen sukladno disciplinskom pravilniku kluba, ali sigurno se neće raditi o suspenziji, već o financijskoj kazni.

"Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak", rekao je Maloča u razgovoru za HRT. Odgovorio je i na novinarsko pitanje zamjeraju li mu taj stav u Gorici: "Mislim da sam sve pokazao kada sam s Goricom pobijedio Hajduk. Svaku utakmicu želim pobijediti, ali kad završi utakmica, ja sam najveći navijač Hajduka. Nema mi tko što zamjeriti."

Neki Maloči zamjeraju što navija za Hajduk dok u istoj ligi, i to vrlo dobro, igra za Goricu, u koju je stigao ljetos nakon što je osam godina proveo u inozemstvu. Očigledno, takav se stav ne sviđa ni vodstvu velikogoričkog kluba koji je ranije ove sezone, u osmom kolu SuperSport HNL-a, na domaćem terenu pobijedio Hajduk (2:1) i tada je Maloča odigrao cijelu utakmicu. Na kraju je dobio i pljesak Torcide.

U anketi recite što vi mislite - treba li Gorica kazniti Maloču?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.