ANKETA Ocijenite nastupe hrvatskih nogometaša u remiju s Italijom

Foto: EPA

HRVATSKA i Italija odigrale su 1:1 u trećem kolu skupine B Europskog prvenstva. Pogodak za vodstvo Hrvatske postigao je Luka Modrić u 54. minuti, i to nakon što mu je nepunu minutu ranije Gianluigi Donnarumma obranio kazneni udarac. Talijani su do boda došli u 98. minuti golom Mattije Zaccagnija.

Španjolska je u istom terminu pobijedila Albaniju (1:0) i tako osvojila skupinu s maksimalnih devet bodova. Italija je druga s četiri boda te ide direktno u osminu finala, a Hrvatska je treća s dva boda te ima minimalne šanse s takvim uspjehom biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe koje će također ići u nokaut-fazu. Rasplet će se saznati kada se odigraju utakmice drugih skupina.

Ocijenite Dalića i hrvatske reprezentativce

Početna postava Hrvatske glasila je: Dominik Livaković - Josip Stanišić, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Joško Gvardiol - Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Luka Modrić - Mario Pašalić, Andrej Kramarić, Luka Sučić. U drugom poluvremenu ušli su Ante Budimir, Ivan Perišić, Luka Ivanušec, Lovro Majer i Josip Juranović, a izašli Pašalić, Sučić, Kovačić, Modrić i Kramarić.

U nastavku ocijenite Dalićeve poteze i nastupe hrvatskih reprezentativaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.