Antolić: Nikad ne bih radio u Hajduku. Jakobušić? Privatno priča jedno, a javno drugo

Foto: Goran Stanzl, Ivo Cagalj/Pixsell

KREŠIMIR ANTOLIĆ je nedavno gostovao u emisiji Istinom do gola koju vodi i uređuje sportski novinar Zdravko Reić, a emitira se na Sportskoj televiziji. Tijekom današnjeg dana se na YouTubeu pojavila snimka emisije, a zanimljivo je da se u njoj bivši član uprave Dinama dotaknuo Lukše Jakobušića, predsjednika Hajduka s kojim nije u dobrim odnosima još od vremena u Dinamu.

Naime, Antolić je u emisiji komentirao brojne teme vezane za Dinamo, većinu tema je komentirao i u razgovoru za Index još u travnju ove godine, ali pred sam kraj razgovora se dotaknuo Jakobušića. Naime, Jakobušić je u svibnju prošle godine, nakon huliganskih izgreda na odmorištu Desinac te sastanka s Dinamom i policijom u sjedištu HNS-a, Antolića nazvao svinjom.

 

Okupljeni novinari htjeli su da Jakobušić komentira i izjave Krešimira Antolića u kojima je nekadašnji policajac i tadašnji član Uprave Dinama žestoko napao Hajduk i njegove navijače, na što je odgovorio: "Neću komentirati i tu se mogu poslužiti onom starom narodnom poslovicom, nikad se ne smijete hrvati sa svinjama jer ćete oboje završiti u blatu, ali samo svinja će u tome uživati."

Ponovno je bocnuo Jakobušića

Sada je Antolić ponovno prokomentirao taj događaj. U jednom trenutku je Antolić na pitanje o tome bi li radio u nekom hrvatskom klubu odgovorio da nikad ne bi radio u Hajduku, ni za kakav novac, a na to je voditelj ustvrdio da to nije ni moguće jer Antolićev odnos s Jakobušićem "nije blistav". Na to je slijedio odgovor.

"Iako, lijepo smo se pozdravili nedavno. Naravno, ružno je bilo to što je izjavio. Ne sviđaju mi se općenito ljudi koji pričaju jedno iza zatvorenih vrata, a drugo u javnosti", rekao je Antolić o predsjedniku Hajduka.