HNL

Armada napravila show na treningu Rijeke i poslala poruku Miškoviću

Foto, video: Index.hr

ARMADA se danas pojavila na treningu Rijeke, kako je i najavljeno. Navijači Rijeke došli su uz bakljadu i pjesmu pružiti podršku igračima uoči Jadranskog derbija protiv splitskog Hajduka na Rujevici u nedjelju od 19 sati. 

Petstotinjak članova Armade ušlo je na tribine Rujevice i napravilo spektakularnu atmosferu.

Sve je potrajalo dulje nego što je bilo planirano. Trening je trebao biti otvoren 15-ak minuta, ali Armada se na stadionu zadržala oko pola sata.

Igrači su na kraju pozdravili navijače koji su objesili dvije poruke:

"Ovako može biti i u nedjelju" te "Miškoviću i Pilipoviću vi ste na potezu". 

Otvoreni trening pratio je i Mišković. Prekid Armadinog bojkota ovisi o tome hoće li Renato Pilipović i ubuduće sjediti na klupi pokraj trenera Igora Bišćana.

Kao razlog dolaska naveli su da "zbog rezultatske krize, poznatog stanja na domaćim utakmicama i uoči velikog derbija s mrskim im rivalom, dolaze podržati momčad".

Klub je prihvatio inicijativu.

Rijeka je inače na svom službenom Facebook profilu objavila da je prihvatila Armadinu inicijativu za pružanje dodatne podrške momčadi te da će joj dozvoliti dolazak na 15 minuta pretposljednjeg treninga pred nedjeljnu utakmicu.

Armada je u početku bila protiv odluke da Igor Bišćan bude trener Rijeke pa je prešla preko toga. Sad ne želi na klupi gledati Renata Pilipovića, Bišćanovog pomoćnika. No cijelo vrijeme pravi razlog bojkota je neslaganje s politikom vlasnika kluba Damira Miškovića i načinom na koji ga vodi.

Standings provided by Sofascore LiveScore