Armada: Sami protiv svih, na terenu i tribinama. Protiv poslušnika u VAR-u i ložama

Foto: Index

NA STADIONU Rujevica u tijeku je utakmica 25. kola SuperSport HNL-a između Rijeke i Varaždina. Domaćini se pobjedom mogu vratiti na vrh ljestvice, a Varaždin bi se u slučaju izbjegavanja poraza probio na sedmo mjesto. Nakon prvih 30 minuta nije bilo pogodaka na utakmici, ali uzbuđenja ima na obje strane te je Varaždin zabio i gol koji je poništen zbog zaleđa napadača Marka Dabre.

Osim na terenu, zanimljivo je i na tribinama. Navijači Rijeke su ponovno došli u velikom broju podržati svoju momčad te je stadion gotovo rasprodan. Cijeli protekli tjedan najviše se govorilo o curenju VAR snimki i bilo je zanimljivo kako će reagirati riječka publika na cijelu situaciju. Navijači Rijeke su smatrali da su oštećeni u prošloj utakmici protiv Dinama.

Armada je na utakmici podignula poruku "SAMI PROTIV SVIH NA TERENU I TRIBINAMA. PROTIV POSLUŠNIKA U VAR SOBI I LOŽAMA". Također, nekoliko minuta se jasno moglo čuti navijanje "HNS PED... NOGOMET STE SJEB...". Prvo je to uzvikivala Armada, a potom su im se pridružile i ostale tribine.