NOGOMET

Arsenalov igrač se obrušio na navijače: Kako možete biti tako nezahvalni?

Foto: EPA

EDDIE NKETIAH će u sljedećoj sezoni nositi Arsenalov dres s brojem 14, isti onaj koji je proslavio najbolji strijelac u povijesti kluba Thierry Henry. Tu promjenu dio Arsenalovih navijača dočekao je s negodovanjem i pitanjima kako je moguće da strijelac tek pet ligaških golova u prošloj sezoni bude makar i brojem na dresu poistovjećen s legendarnim strijelcem.

Nketiah se među profesionalce probio kroz Arsenalovu nogometnu školu, a dosad je za klub odigrao 91 utakmicu uz učinak od 23 gola i dvije asistencije. Henry je četiri puta bio najbolji strijelac Premier lige koju je dvaput osvajao kao Arsenalov član pa su neki navijači kluba podigli glas zbog promjene broja na Nketiahovom dresu.

Takvi su se našli na udaru kritika legende kluba Iana Wrighta, sa 185 golova drugog najboljeg strijelaca u povijesti kluba. Henry je jedini zabio više, 228.

"Što je broj? Zašto ne šutite ako nemate ništa lijepog reći o našim igračima? Ne možete se zvati Arsenalovim navijačima i biti tako negativni. Biste li to rekli Eddieju uživo? Ako ne biste, onda zašutite", napisao je Wright, a takvim navijačima čudi se i stoper momčadi Gabriel Magalhaes koji je na Twitteru napisao:

"Kako možete biti tako nezahvalni? Bože moj..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.