As: Güler je uznemiren i dezorijentiran. Očekivao je veću ulogu

Foto: Profimedia

ARDA GÜLER otišao je na reprezentativnu pauzu dezorijentiran, baš kao i mnogi navijači Real Madrida koji su očekivali da će mladi turski veznjak u ovoj sezoni imati veću ulogu. To je bio i najavio trener momčadi Carlo Ancelotti, no tek 98 minuta u tri utakmice i klupa za pričuve u prošlom kolu ne govore tome u prilog.

Güler je najveću šansu dobio u 2. kolu, u pobjedi Reala protiv Valladolida 3:0, kad je odigrao 69 minuta. Uslijedili su susret protiv Las Palmasa i 26. minuta u njemu te klupa protiv Betisa. Osim toga, u utakmici UEFA-inog superkupa dobio je tek dvije minute, a u ogledu 1. ligaškog kola protiv Mallorce samo tri. "Uzrujan je", piše As, koji analizira situaciju 20-godišnjeg veznjaka.

As: Sezona je duga, dobit će šansu

Navodi se da nije sudjelovao u proslavi pobjede momčadi, nego da je s klupe otišao pognute glave i rano napustio svlačionicu. Iako nije imao loših namjera, njegov potez otkrio je kako se osjeća zbog nedostatka minuta i prilika, piše u tekstu.

"To da mu je Modrić pretpostavljen u rotaciji je shvatljivo, to je još uvijek Modrić - kapetan, ikona, kormilar. Ali to da je Dani Ceballos dobio šansu ispred njega u nedjelju, to je bio korak unatrag. Nešto neočekivano", ističe As i dodaje da će u dugoj sezoni Güler svakako imati prilika, ali da na pauzu odlazi uznemiren.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.