TRANSFERI

As: Real ima nevjerojatan plan za dovođenje najskupljeg pojačanja u povijesti

Foto: Gulliver / Getty Images

KYLIAN MBAPPE prva je meta Reala, koji i ove sezone shvaća da bez fenomenalnog igrača koji jamči desetke golova po sezoni i razliku u klasi ne može biti tamo gdje je bio do pretprošle sezone. Točnije, dok je u klubu bio Cristiano Ronaldo.

Real ne može bez Ronaldovog dostojnog nasljednika

Neuspjeh da dovede dostojnog nasljednika jednog od dva najbolja nogometaša svijeta ogleda se u Realovim rezultatima u eri poslije Ronalda, zato je Mbappe istaknut kao igrač kojeg se na ljeto naprosto mora dovesti, piše madridski As i otkriva Realovu revolucionarnu strategiju skupljanja novca za dovođenje Mbappea.

Neće prodati one koji su inače prvi na listi za odstrel

Real će naime igrača kojeg je PSG platio 180 milijuna eura i kojeg bi prodao za 250 milijuna kupiti tako da ne prodaje svoje igrače. I to one koji su na posudbama te tako inače prvi na popisu za odstrel kada se čisti momčad i prodajama skuplja novac za kupnju pojačanja. As piše da Real zato detaljnije nego inače prati petorku koja je trenutno na posudbama.

Integracija petorke s posudbi štedi novac za Mbappea

Achraf Hakimi u Dortmundu, Sergio Reguilon u Sevilli, Dani Ceballos u Arsenalu, Martin Odegaard u Real Sociedadu i Takefusa Kubo u Mallorci procijenjeni su kao igrači vrijedni povratka u Real te integracije u prvu momčad.

Sve to u sklopu strategije skupljanja novca za Mbappea. Odnosno kako bi povratkom igrača na posudbi popunio ostale deficitarne pozicije i onda sav prikupljeni i ušteđeni novac usmjerio na Mbappea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.