TRANSFERI

AS: Real ne mora bacati novac na skupa pojačanja, Benzeminu zamjenu već imaju

Foto: EPA

KADA je Karim Benzema dolazio u Real Madrid 2009. godine, dolazio je kao zamjena za legendarnog Raula Gonzaleza.

Sada bi Francuza u napadu Reala mogao zamijeniti upravo Raul. Doduše, ne onaj legendarni, ali dovoljno dobar da Kraljevski klub uštedi na pojačanju zvučnog imena.

Neočekivani Realov junak?

Raul de Tomas mogao bi postati neočekivani junak Reala, piše španjolski dnevnik As. Riječ je o 24-godišnjem Španjolcu i rođenom Madriđaninu koji je već igrač Reala, ali odrađuje posudbu u Rayo Vallecanu.

Ove sezone Raul de Tomas drugi je najbolji španjolski strijelac u La Ligi. Postigao je 13 pogodaka u španjolskom prvenstvu, a bude li mali klub iz madridskog predgrađa osigurao ostanak u elitnom društvu, bit će to zasigurno velika zasluga upravo ovog napadača čijih je 38% golova ove sezone.

Mbappe je želja, ali realnost je drugo

Svima je jasno da Benzema neće još dugo biti glavni napadač Reala. Zinedine Zidane će na ljeto dovesti jedno veliko zvučno ime u napadu, a Raul de Tomas mogao bi se ispostaviti kao nešto manje kvalitetno, ali daleko jeftinije rješenje.

Kylian Mbappé je prvi izbor, ali sve upućuje na to da Real Madrid neće taj transfer moći sprovesti u realnost do ljeta 2020. godine. Zato, osim ako tržište ne izbaci neko drugo ime, Raul de Tomas može isplivati kao neočekivani Realov junak.

De Tomas ili Mariano Diaz?

Zidane u momčadi već ima igrača koji je Benzemina alternativa. Čak je i sličnog profila kao i de Tomas, a to je Mariano Diaz. U ovom trenutku madridski klub nije donio odluku o njegovoj budućnosti. Mariano je zasjao prošle sezone u Lyonu zbog čega je vraćen u Real, ali nikada nije dočekao pravu šansu.

Posljednjih nekoliko kola do kraja sezone očekuje tu minutažu da se pokaže. U suprotnom, znakovitost je jasna - Real na njega ne računa.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.