As: Trebali su naslijediti Modrića i Kroosa, doživjeli su brodolom na prvom ispitu

CARLO ANCELOTTI prvi je put na teren poslao postavu u kojoj je Aurelien Tchouameni bio središnji vezni, Federico Valverde njemu s desne, a Dani Ceballos s lijeve strane. Vezni red Real Madrida, star tek 24.3 godine u toj utakmici protiv Mallorce, doživio je brodolom na prvom težem i zahtjevnom ispitu, navodi As naglašavajući pritom da su u pitanju igrači koji bi jednog dana, uskoro, trebali zamijeniti Luku Modrića i Tonija Kroosa u Realovoj vezi.

"Tranzicija koju Ancelotti spominje od početka sezone imala je jedan od prvih i zahtjevnijih testova, no pala je u vodu. Trojac se nije snašao pored Mallorcinih igrača", navodi se u Asu, ali i podsjeća da je ovo bio tek prvi test, da će to u budućnosti izgledati bolje i da će Real sigurno profitirati. Ipak, "Madrid ne čeka i prvi ozbiljni ispit trojca završio je tako da je ponudio više pitanja nego odgovora", zaključuje se u tekstu.

O krizi u Realu nakon poraza od Mallorce piše i Sport, a na istu temu o promjeni veznog reda navodi sljedeće: "Teško je reći zbogom momčadi koja je dala sve, ali zbog godina njena izvedba više nije onakva kakva je bila. Camavinga, Tchouameni, Valverde i Ceballos trebaju više prilika da nastave svoj rast, dok Kroos i Modrić upućuju svoje posljednje udarce."