Asa Uniteda napali zbog trika, trener mu ga zabranio, ali on kaže: Opet ću to raditi!

Screenshot: Twitter

MANCHESTER UNITED je u 5. kolu Europa lige s 3:0 slavio protiv Sheriffa, a utakmicu je obilježio bizaran potez Antonyja, krilnog napadača kojeg je United doveo ljetos iz Ajaxa za 100 milijuna eura. To je bila senzacija jer Antony je drugi najskuplji igrač u povijesti Uniteda postao mlad (22) i sa samo dvije sezone u Europi. Ajax ga je kupio 2020. za 15 milijuna eura od Sao Paola. 

Zato se pažljivo prati svaki njegov potez u Unitedu, za koji je u 11 nastupa postigao tri gola. U 37. minuti utakmice protiv Sheriffa, Brazilac je primio loptu na desnoj strani i počeo se s njom vrtjeti u krug, a onda pogriješio s dodavanjem. Na društvenim mrežama mnogi su kritizirali njegovu bizarnu piruetu, isto su napravili i slavni nogometaši koji su sada komentatori. Unitedov menadžer Erik ten Hag samo je odmahnuo glavom i na poluvremenu ga ostavio na klupi.

"Nemam problem s tim trikom sve dok je funkcionalan, ali od njega tražim više utrčavanja i da više vremena bude u kaznenom prostoru. Ako trikom ne gubi loptu i funkcionalan je, nemam ništa protiv, ali ako je to napravio samo zbog trika, neće više", rekao je Ten Hag nakon utakmice.

Međutim, Antony je na trenerovu prozivku i zabranu odgovorio neposluhom: "Mi smo poznati po našoj umjetnosti i neću prestati raditi ono što me dovelo tamo gdje sam sad!"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.