Athletic: United za 51 milijun eura dovodi zamjenu za De Geu. Sve je dogovoreno

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED i Inter su dogovorili transfer Andrea Onane, javlja Athletic. Dogovorena je odšteta koja će iznositi 51 milijun eura u fiksnom dijelu i potencijalna četiri milijuna eura bonusa koji će se ostvariti ovisno o uspjehu koji Onana postigne s Unitedom. Onana će, dakle, zamijeniti Davida de Geu u Unitedu.

U talijanskom klubu imaju spremnu zamjenu, i to dvije. Navodi se, naime, kako je Inter sasvim blizu realizacije transfera dvojice golmana, iskusnog 36-godišnjeg Francuza Huga Llorisa i mlade ukrajinske nade, 21-godišnjeg Anatolija Trubina. Lloris je već ranije najavio kako ima želju napustiti Tottenham te da je spreman za posljednji izazov u karijeri.

Interov plan je da uz iskusnog Llorisa stasa mladi ukrajinski vratar, inače golman Šahtara, koji je vrlo dobro branio na ovogodišnjem Europskom prvenstvu U-21 gdje je Ukrajina, između ostalih, igrala i protiv Hrvatske te dogurala do polufinala. Trubin je u karijeri upisao već i sedam nastupa za seniorsku nacionalnu momčad.

S ovakvim razvojem događaja došao je i kraj dugačke epizode Samira Handanovića u Interu, 38-godišnjak je za klub iz Milana branio od 2012. godine.