ATLETICO OSTAJE BEZ VIĐENOG POJAČANJA Lacazette za 60 milijuna eura odlazi u London?

Foto: Getty Images / Guliver Image

ALEXANDRE LACAZETTE jedan je od najtraženijih napadača prijelaznog roka. Sjajni golgeter sigurno će napustiti Lyon jer, kako je nedavno rekao, želi napredovati još više i boriti se za trofeje. Već mjesecima Francuza svi vide u Atletico Madridu, koji je praktički završio transfer i prije kraja sezone, ali se situacija zakomplicirala jer je španjolskom klubu produžena zabrana dovođenja igrača do siječnja 2018. godine.

Time je Atletico krenuo razmišljati o transferu u siječnju, što može biti problem jer Lacazette želi odmah napustiti Lyon. Međutim, dok Diego Simeone pokušava dogovoriti transfer za šest mjeseci, u igru se uključio i Arsenal, što je potvrdio predsjednik francuskog kluba Jean-Michel Aulas.

"Atletico želi Lacazettea u siječnju i spreman je platiti 65 milijuna eura. Međutim, vidjet ćemo što Alexandre misli o tome. No, javio se i Arsenal, koji je također spreman ponuditi 50-60 milijuna eura, s tim što engleski klub može igrača dovesti već sada tijekom ljeta. U svakom slučaju, pažljivo razmišljamo i čekamo odgovor našeg napadača što želi", rekao je Aulas. 

Fantastični 26-godišnji Lacazette je prošle sezone u 45 utakmica zabio čak 37 golova za Lyon, te upisao pet asistencija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.