Bajić: Zbog ovog ne cijenim BiH, nego samo Republiku Srpsku i Sjevernu Makedoniju

Foto: Getty Images/Gulilver Image

DRAGAN BAJIĆ, trener KK Igokea iz Laktaša, još je jedan od ogorčenih zbog velike katastrofe u bosanskohercegovačkoj košarci prilikom organiziranja Final Foura prvenstva.

Podsjetimo, KK Široki Brijeg je osvojio prvenstvo nakon što je bio jedina momčad koja se pojavila na završnici. Pet od šest klubova poslalo je dopis uoči završnice kako odustaju od turnira te prihvaćaju aktualno stanje na tablici, a Igokea se odrekla i domaćinstva završnice. Široki je tako na najlakši mogući način osvojio 11. titulu u svojoj povijesti.

"Što normalan čovjek može reći na ovakvu situaciju? Ne znam tko je jadniji ispao, generalni sekretar, komesar lige ili Široki koji je na ovaj način uzeo sebi za pravo da primi medalje i pehare. To dovoljno govori u kakvoj bijednoj i jadnoj državi živimo. Ovo je samo vid rasula u kojem se zemlja nalazi, počevši od sporta pa do svega ostalog. Trenutno se nalazim u Skoplju i zbog svega ovog ne poštujem Bosnu i Hercegovinu, poštujem samo Republiku Srpsku i Sjevernu Makedoniju, čiji sam izbornik", rekao je Bajić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.