DINAMO

Baturina: Krenuo sam od malih nogu u Hajduku, ali Dinamo mi je dao sve

Foto: GNK Dinamo Zagreb

MARTIN Baturina, 19-godišnji vezni igrač Dinama, bio je jedno od najugodnijih iznenađenja u zagrebačkoj momčadi prošle sezone. Na terenu je za seniorsku momčad proveo 305 minuta i bio iznimno učinkovit. Zabio je dva gola te pet puta asistirao. Baturina je krenuo u Hajduku, a preko Splita i Dinamove druge momčadi zaigrao je i za prvu momčad Modrih.

"Od malih nogu sam krenuo igrati u Hajduku pa sam prešao u Split. Kad je Split počeo padati kao klub, dobio sam poziv od Dinama. Došao sam u Dinamo, tu sam već pet i pol godina. Dinamo mi je dao sve u životu što trenutno imam i jako sam zahvalan na tome", rekao je u razgovoru za službenu stranicu kluba.

"Ambicije su velike"

Upravo je kroz drugu momčad dobrim igrama stigao do prilike u prvoj momčadi. "Druga momčad Dinama je dobro iskustvo jer sam dobio minute u seniorskom nogometu. Žao mi je što se sad to ukida. Ne znam što bih rekao u vezi toga", rekao je Baturina, koji je prošle sezone zabio gol i Hajduku.

"Nisam mogao bolje završiti sezonu. Drago mi je da se to dogodilo. Ali neću živjeti na staroj slavi. Idemo u novu sezonu i u nove pobjede. Dinamo je dosta jak, ne sjećam se kad smo imali bolju momčad. Definitivno su novi igrači velika pojačanja i svi to znaju. Ambicije su velike, idemo osvojiti sve što se može i plasirati se u Ligu prvaka", rekao je mladi Dinamov talent.