TRANSFERI

Bayern ostao bez potrebnog pojačanja: Sjajni veznjak odabrao Tottenham

Foto: EPA-EFE

KATALONSKI Mundo Deportivo piše kako Tottenham dovodi Giovanija Lo Celsa iz Betisa na posudbu za 16 milijuna eura. Fabrizio Romano, talijanski stručnjak za transfere, potvrđuje ovu informaciju i nadodaje da je igrač već sletio u London.

Uz to, ako Spursi izbore neko europsko natjecanje nakon njegove posudbe, Argentinca moraju kupiti i Betisu isplatiti još 40 milijuna eura.

Treće je ovo pojačanje za Tottenham ovog ljeta nakon što dva prijelazna roka zaredom nisu doveli nikoga. 

Ovo će mu biti treće veliko pojačanje nakon dolaska Tanguya Ndombéléa, 22-godišnjeg centralnog veznjaka koji je za 60 milijuna eura stigao iz Lyona, i dogovorenog transfera Ryana Sessegnona, lijevog veznog iz Fulhama koji će stići za 27 milijuna.

Prijelazni rok u Engleskoj završava u 18 sati po hrvatskom vremenu, a do tada se Spursi nadaju da će dovršiti transfer Paula Dybale iz Juventusa.

Loša vijest za Bayern

Dolazak Lo Celsa u Tottenham novi je udarac za Bayern koji nikako ne može dovesti pojačanja u vezi i napadu. Već tjednima Kovač i igrači poput Roberta Lewandowskog mole upravu kluba za pojačanja, pogotovo na krilnim pozicijama jer su Bayern napustili Robben i Ribery, ali za sada nemaju uspjeha.

Leroy Sane iz Cityja čini se kao najizglednija opcija za dolazak u Bayern, ali Kovaču će uz njega trebati sigurno još barem dva pojačanja ako želi konkurirati u Ligi prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.