Bayern vraća Hrvata kojeg je Nagelsmann potjerao i optužio za cinkanje

Foto: Profimedia

BILD JE danas objavio da će Thomas Tuchel u svoj stožer vratiti Hrvata Tonija Tapalovića, trenera vratara kojeg je Nagelsmann potjerao prije nego što je dobio otkaz. Podsjetimo, Bayern je u siječnju otpustio Tapalovića, kuma klupskog kapetana Manuela Neuera.

Tapalović je 11 i pol godina bio trener vratara u Bayernu i u tom je razdoblju surađivao s ovim popisom svjetskih trenera: Jupp Heynckes, Josep Guardiola, Carlo Ancelotti, Niko Kovač, Hansi Flick i Julian Nagelsmann. Tapalović je Bayern morao napustiti zbog nesuglasica s tadašnjim trenerom Nagelsmannom, no sada se vraća. Nagelsmann je dobio otkaz krajem ožujka, a novi trener Thomas Tuchel nema ništa protiv Tapalovićevog povratka u Bayern.

U prilog mu ide činjenica da se s Tuchelom jako dobro poznaje, a surađivao bi s drugim trenerom vratara Michaelom Rechnerom, dodaju njemački mediji. Nijemci su u siječnju pisali: "Problemi između njih dvojice datiraju još od prošle sezone. Tada je Nagelsmann shvatio da detalji interne komunikacije unutar stožera cure igračima u svlačionicu. Izvor je bio Tapalović. On bi povjerljive informacije rekao svom intimusu Manuelu Neueru, a ovaj svim suigračima."