"Begović je lumen, a Ivanović zvijer": Cahill otkrio tajne iz Chelseajeve svlačionice

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO SE Diego Costa neki dan posvađao s trenerom Antonijom Conteom, koji ga je izostavio na utakmici protiv Leicestera, Španjolac je i dalje omiljen u svlačionici Chelseaja.

"Stalno se smije, šali i oponaša druge. Ima i trenutaka kad potpuno poludi, ali je strašno zabavan tip", rekao je Gary Cahill o najboljem napadaču u momčadi u intervjuu za jedan engleski magazin.

Chelseajev kapetan otkrio je nekoliko tajni iz svlačionice, a suigrače je secirao jednog po jednog.

"Jednom smo igrali nekakav kviz i Asmir Begović je apsolutno sve znao. Gledali smo ga u čudu, tip je nevjerojatan. Znao je neka pitanja koja stvarno ne očekuješ da nogometaš zna. Bilo mi je pomalo neugodno, pogotovo jer je mlađi od mene. Znam da ga sve zanima i da dosta čita", nahvalio je Cahill rezervnog golmana iz reprezentacije BiH.

"Ne znam koliki bi Branislav bio da ide u teretanu"

 "Branislav Ivanović je apsolutno najjači igrač u momčadi. S njim stvarno ne želite imati posla. Što je najbolje, ni ne ide toliko u teretanu, a ogroman je. Ne znam kako bi izgledao da radi na mišićnoj masi, ali to ne bi bio lijep prizor, ha, ha", rekao je Cahil o srpskom braniču, a onda malo "bocnuo" Johna Terryja:

"Ako vidi da se netko fotografira, učinit će sve da se i on nađe u kadru. A kad netko objavi sliku na društvenim mrežama, odmah će se tagirati ili će zamoliti autora da to učini.

Cahill je rekao da su za glazbu u svlačionici i na treninzima zaduženi Willian i David Luiz. Otkrio je i da je bivši igrač Loic Remy stalno kasnio na treninge i sastanke, a da mladi Michi Batshuayi stalno igra nogometne simulacije na Playstationu.

"Svi dečki puno treniraju, ali Cesar Azpilicueta je čudo. Ako želite biti na vrhu, morate biti kao on. Do najsitnijih detalja se priprema za utakmice, analizira protivnike, a na svakom treningu daje 110 posto. Na svakom! Nakon svake utakmice se regenerira kroz individualne treninge, a čak i na slobodne dane nekad ide u teretanu", zaključio je Cahill.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.