Bellingham o Realovim treninzima: Taj nas čovjek ubija, valjda mu je to posao

Foto: EPA

JUDE BELLINGHAM je krajem lipnja postao novi igrač madridskog Reala. U Real je došao iz Borussije Dortmund. Talijanski insajder Fabrizio Romano ranije je pisao da je dortmundski klub dobio 103 milijuna eura, a s bonusima iznos može porasti do 130 milijuna eura. Bellingham je prošle sezone odigrao 42 utakmice za Borussiju. Postigao je 14 i asistirao za pet pogodaka. Ima 19 godina, ali već je sakupio 24 nastupa za englesku reprezentaciju.

Već na samom početku Realovih priprema Bellingham se istaknuo sjajnom fizičkom spremom i kvalitetnim rješenjima na terenu, pišu španjolski mediji. U jednom od svojih medijskih istupa mladi je Englez pričao o Antoniju Pintusu, kondicijskom treneru Real Madrida. Pintus je poznat kao jedan od najzahtjevnijih trenera u svojoj branši, a njegove metode sada je upoznao i Bellingham.

"Antonio Pintus nas voli ubijati, i to je valjda njegov posao. Ali da, volim ga, on je sjajan tip", rekao je Bellingham kroz smijeh pa dodao: "Uživam ovdje svake sekunde, u svakom trenutku. Stvarno uživam biti ovdje s dečkima i učiti od trenera. U svlačionici je sjajna atmosfera, mislim da sam se dobro uklopio. Jako sam zadovoljan svime dosad."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.