KORONAVIRUS U SPORTU

Berbatov: Jović je u Realu u istoj situaciji kao što sam ja bio u Leverkusenu

Foto: EPA

DIMITAR BERBATOV prozvao je Real Madrid zbog slučaja Luke Jovića. Srpski nogometaš doživio je velike kritike nakon što je prekršio samoizolaciju i otputovao u Srbiju iz Madrida.

"Jović je, kao i ja, s Balkana. To znači da je ponekad previše lud. Nadam se da ga slava nije previše udarila u glavu nakon transfera u Real. To može biti jako opasno za nogometaša", rekao je Berbatov pa dodao:

"Ja sam bio u sličnoj situaciji kad sam došao u Bayer Leverkusen. Bio sam u istim godinama, a ispred mene je bio Ulf Kirsten koji je u Leverkusenu imao status boga. Pitao sam se koji kurac ja ne igram, zaslužujem igrati, moram igrati. Kad si mlad, onda misliš puno glupih stvari", dodao je Bugarin. 

Benzema nije dovoljno cijenjen

Podsjetimo, napadač Reala je primijećen na ulicama Beograda iako je morao biti u samoizolaciji. Zbog toga su ga žestoko kritizirali u Srbiji, a imao je problema i sa zakonom. 

Tužiteljstvo je naložilo da se protiv Jovića podnese kaznena prijava u redovnom postupku. On će tako po isteku vremena koje treba provesti u karanteni, u sljedećih mjesec dana, biti sproveden na saslušanje u tužiteljstvo. Samim tim Joviću prijeti ozbiljna kazna, do tri godine zatvora ili 150 tisuća dinara. 

"Jović je još uvijek mlad i imao je sjajnu sezonu u Eintrachtu kojom je zaslužio transfer u Real. U ovom trenutku je ispred njega Benzema, za mene jedan od najpodcjenjenijih nogometaša na svijetu. Joviću nije lako, ali kad mu Zidane da novu šansu, mora je iskoristiti. Nema izbora ako želi ostati u Realu. Ako ne želi, onda može otići u Englesku ili negdje drugdje."

Predstavljanje Luke Jovića u Realu:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.