Berbatov se sjetio Vidićevog stila igre: "Brate, možeš li to malo lakše, molim te?"

Foto: EPA

NEMANJA VIDIĆ jedan je od najboljih braniča u povijesti Premiershipa. S Manchester Unitedom osvojio je pet naslova prvaka u devet sezona.

Srbin je bio poznat po svojoj žestini i grubosti, a njegov nekadašnji suigrač, legendarni Bugarin Dimitar Berbatov, otkrio je kako je Vidić bio jednako grub i na treninzima.

Vidićev stil: "Ne zanima me uopće tko si, ima da te izudaram"

Berbatov se za klupsku televiziju Uniteda prisjetio svog dolaska na Old Trafford 2008. godine.

"Stigao sam na vrh svijeta. Svi oko mene bili su pravi nogometni divovi.  Na trenutke vam to djeluje zastrašujuće. Ako ne možete biti staloženi ni na treningu ni u svlačionici, to onda nije dobro. Ponekad sam se morao braniti i na treningu. Primjerice, Wes Brown me udari, a mu ja kažem: Koji ti je, je****?! Ali, Vidić... Vida je sve udarao! Zauzeo bi svoje mjesto i pritom bio u stilu 'ne zanima me uopće tko si, ima da te izudaram'", rekao je Berbatov.

Otkrio je i da nigdje nije želio biti Vidićev rival.

"Jednom sam mu rekao: Brate, možeš li to malo lakše, molim te? Ma nije bilo šanse da ga uvjerim u suprotno. Šanse nije bilo! Bilo je to baš teško... Ali, ako ćemo iskreno, uživao sam ondje", zaključio je čuveni bugarski napadač koji je na Old Traffordu bio od 2008. do 2012. godine, osvojivši pritom dva naslova engleskog prvaka, a 2011. bio je i najbolji strijelac lige s 20 golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.