BiH mediji: Rendulić napušta Zrinjski, zamijenit će ga drugi Hrvat

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

KRUNOSLAV RENDULIĆ bi uskoro mogao napustiti klupu Zrinjskog, javljaju mediji iz Bosne i Hercegovine uz dodatak da se za to čeka još samo službena potvrda. Istovremeno tvrde da je već poznato ime njegovog nasljednika i da bi to trebao biti Stjepan Tomas.

Zrinjski, aktualni prvak BiH Premijer lige, nedavno je izgubio u mostarskom derbiju od Veleža 3:0, a Renduliću je nakon susreta upućeno pitanje očekuje li uskoro sastanak s članovima Upravnog odbora kako bi se razgovaralo o njegovom statusu zbog ovog teškog poraza.

"To nije pitanje za mene. Vi mene provocirate", rekao je Rendulić, no prema pisanju bosansko-hercegovačkih medija, takvu sudbinu neće moći izbjeći.

Tomas je bez posla od početka listopada

Tomas je početkom listopada, nakon niza od pet utakmica bez pobjede, morao napustiti klupu Osijeka. Slavonskog prvoligaša je preuzeo u travnju ove godine kada je zamijenio Borimira Perkovića. U trenerskoj karijeri samostalno je vodio turske klubove Antalyaspor, Caykur Rizespor i Göztepe, a prošle je godine trenirao moldavski Sheriff iz Tiraspola.

Zrinjski se natječe u Konferencijskoj ligi na čijem je startu senzacionalno svladao AZ Alkmaar preokrenuvši 0:3 u 4:3. Nakon tog slavlja povezao je tri poraza, a u nacionalnom prvenstvu trenutačno zauzima treće mjesto ljestvice.