TRANSFERI

Bilića vežu s transferom koji nitko nije očekivao. Uz Krovinovića, dolazi Adebayor?

Foto: Getty Images/Guliver Image

WEST BROMWICH ALBION kojeg vodi Slaven Bilić sutra u 18:30 dočekuje Chelsea u 3. kolu Premiershipa.

WBA je izgubio prve dvije utakmice u kojima ga je najviše mučila realizacija. Bilićeva momčad u napadu je igrala solidno, ali joj je nedostajao pravi strijelac koji bi realizirao neku od brojnih prilika koje su stvorili.

"Nemamo veliki budžet za napadača i zato moramo po tom pitanju biti kreativni i moramo imati sreće. 

The Sun piše da je Bilić u potrazi za napadačem i da je klub stupio u kontakt s 36-godišnjim Emmanuelom Adebayorom. Togoanac je zadnju sezonu igrao u paragvajskoj Olimpiji, ali je raskinuo ugovor i trenutačno je slobodan igrač. Trenira kod kuće i čeka ponude.

Iako je već u veteranskim godinama, Sun tvrdi da je Adebayor zanimljiv Bilićevu klubu jer ima golemo iskustvo igranja u Premiershipu u kojemu je za Arsenal, City, Tottenham i Crystal Palace zabio ukupno 97 golova te ne bi morao prolaziti proces prilagodbe.

Prijelazni rok traje do 5. listopada

Adebayor je u Premiership došao 2006. godine kad ga je Arsenal platio Monacu 3,5 milijuna eura. Za Wengerovu momčad odigrao je 142 utakmice i upisao 62 gola i 22 asistencije. Sun tvrdi da je Adebayor opcija ako WBA ne uspije dovesti nijednog drugog napadača, za što ima sve manje vremena jer prijelazni rok traje do 5. listopada.

Vijest da WBA želi Adebayora prenijeli su brojni britanski mediji, ali Birmingham Mail ju je demantirao uz komentar da nema nikakvih indicija da Bilićev klub pregovara s Togoancem.

Što se ostalih Bilićevih transfera tiče, hrvatski trener najavio je da bi do kraja tjedna na još jednu posudbu trebao doći Filip Krovinović koji je kod Bilića bio i prošle sezone.

"Rekli su mi u klubu da bi to trebalo biti riješeno ovih dana", rekao je Bilić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.