Bio je najbolji golman Engleske još od Shiltona, a sad bi zbog West Hama mogao propustiti Svjetsko prvenstvo

Foto: Guliver Image/Getty Images

ENGLESKI reprezentativni vratar Joe Hart mogao bi propustiti nastup na Svjetskom prvenstvu nakon što se pojavila priča da će West Ham prekinuti njegovu posudbu u siječnju.
 
Do ljeta 2016. Hart je važio za jednog od najboljih vratara Premiershipa i bio je neizostavna karika Manchester Cityja kao i engleske reprezentacije. Hart je znao primati i pacerske golove, no mnogo češće je branio fantastično i nerijetko je bio najbolji igrač Građana, a Gordi Albion je nakon dugo vremena, valjda još od Petera Shiltona, imao vrhunskog golmana.
 

Noćna mora za Cityjevog golmana počela je dolaskom Pepa Guardiole na Etihad. Pep ga nije volio, takav tip golmana nije se uklapao u njegovu viziju nogometa i naprosto ga se riješio. Odbačeni Hart najprije je otišao na posudbu u Torino, tamo se nije baš proslavio, a od početka sezone je u West Hamu. No Hart nikako da povrati staru formu pa nasljednik Slavena Bilića na klupi Hammersa sve češće u vatru gura Adriana, a Harta je zacementirao na klupi.
 

Embed from Getty Images

Moyes je Adrianu dao šansu u dvoboju protiv Manchester Cityja te ga je ovaj oduševio svojim nastupom. Iako je West Ham poražen 2:1, Adrian je imao nekoliko odličnih obrana te je izluđivao igrače Cityja.
 
Kako piše The Sun, Hart se neće pomiriti s činjenicom da bude rezerva u slabašnim Hammersima i vrlo vjerojatno će se u siječnju vratiti na Etihad. Znamo li da Pep ne voli Harta, jedina šansa za engleskog golmana je da što prije pronađe klub u kojem će braniti. Ne uspije li u tome, gotovo je sigurno da će propustiti SP u Rusiji.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.