Transferi

Bio je veliki talent i hrvatski reprezentativac. Danas se vratio u HNL

Foto: Guliver

IVAN MOČINIĆ, bivši hrvatski reprezentativac, novi je igrač Šibenika.

Močinić je od početka travnja trenirao sa Šibenikom i klub sa Šubićevca odlučio mu je ponuditi ugovor. Bez kluba je od siječnja, kada je raskinuo ugovor s Olimpijom. Ranije je igrao za Rijeku, bečki Rapid i Istru. Za Olimpiju je ove sezone 27-godišnji veznjak odigrao samo šest utakmica, a prošle sezone je za Istru nastupio u 22 susreta. 

"Sretan sam što sam se priključio momčadi i postao igračem HNK Šibenika. Ne mogu obećavati brda i doline, jedino mi je obaveza da svakim treningom i utakmicom pomognem ekipi u dostizanju ciljeva i isto tako da se odužim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju. Zahvaljujem stručnom stožeru i ekipi što su mi olakšali prve dane u novoj sredini i nadam se da ćemo zajedno ubuduće imati razloga za veselje", rekao je Močinić koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

🆕👤 Ivan Močinić novi je igrač Šibenika. Dobrodošao na #Šubićevac! 🧡🖤💪 [+]👉 https://hnk-sibenik.hr/2021/04/22/ivan-mocinic-novi-je-igrac-hnk-sibenik/ #hnkšibenik #tijedinitinajbolji

Objavljuje HNK ŠibenikČetvrtak, 22. travnja 2021.

Močinić je bio veliki hrvatski talent, kapetan Rijeke i reprezentativac. Na putu prema nastupu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine kod Nike Kovača zaustavila ga je ozljeda gležnja u posljednjem trenutku. Jedinu utakmicu za Hrvatsku odigrao je 2015. protiv Rusije, dok je reprezentaciju vodio Ante Čačić.

U Šibeniku u njemu vide zamjenu za Marka Bulata koji na kraju sezone odlazi u Dinamo, a vjeruju da momčadi može pomoći u borbi za opstanak ove sezone.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.