transferi

Bivšem dinamovcu propao povratak u HNL. Umjesto u Rijeku otišao u Mađarsku

Foto: Pixell/Slavko Midzor

PRIJE nekoliko dana smo pisali kako je Rijeka započela pregovore s Legijom iz Varšave oko dolaska nekadašnjeg napadača Lokomotive i Dinama Lirima Kastratija. Ipak, od dolaska kosovskog reprezentativca neće biti ništa. Zbog katastrofalnog ulaska u sezonu, smijenjen je sportski direktor Rijeke Robert Palikuča, koji je pokušavao dovesti Kastratija na Rujevicu, a nekadašnji Dinamov as danas je potpisao za mađarski MOL Fehervar.

“Nekoliko klubova me kontaktiralo ovog ljeta, ali Fehérvár je bio najbolja opcija. Razgovarao sam sa sportskim direktorom i trenerom, obojica su me htjela u klubu. Jedna od najvažnijih stvari za igrača je osjećaj povjerenja, pa smatram da je ovo odlična prigoda da se predstavim u najboljem svjetlu. Želim se i vratiti u kosovsku reprezentaciju, a i uvjeren sam da ću momčadi pomoći sa svojim dobrim predstavama, golovima i asistencijama”, poručio je Kastrati za klupske stranice.

Kastrati je trenutačno član varšavske Legije i tamo je bio u drugom planu, tako da se poljski klub rado riješio igrača na kojeg nije računao. Kastrati je u 150 utakmica za Lokomotivu i Dinamo zabio 25 golova i dodao 20 asistencija. Prije dvije godine Dinamo je Lokomotivi platio za Kastratija dva milijuna eura.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.