Bivši brazilski kapetan u ogromnim financijskim problemima

Foto: EPA

MNOGO je sportaša koji nakon završetka karijere zbog loših ulaganja izgube dobar dio stečenog bogatstva, a Brazilac Cafu je među njima. Jedan od najvećih igrača u svojoj zemlji i vjerojatno najbolji desni bek u povijesti Serie A nalazi se u teškoj situaciji zbog nagomilanih dugova.

Agencija Capi Penta International Player koju je pokrenuo sa svojom ženom, duguje između 260 tisuća i 1,4 milijuna eura te mu je sud u Sao Paolu oduzeo pet nekretnina. Da stvar bude gora za Cafua, prijeti mu oduzimanje još 15 nekretnina koje su trenutno blokirane.

"To je moj problem. Mogu dati svoju imovinu, svoj auto, svoju kuću... Mogu dati bilo što da vratim dugove", izjavio je, s obzirom na situaciju, poprilično smireni Cafu, koji je nedavno bio član organizacijskog odbora na Copa Americi, a bit će i ambasador Brazila za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

U svojoj bogatoj karijeri Cafu je osvojio 25 trofeja, od kojih se najviše ističu dva svjetska prvenstva, dvije Copa Americe, scudetto s Romom i Milanom te Liga prvaka 2007. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.