Bivši brazilski reprezentativac izvrijeđao Sampaolija: Taj idiot... Što je napravio?

Foto: EPA

UMIROVLJENI brazilski veznjak Neto (56), danas televizijski voditelj u svojoj zemlji, govorio je o treneru Jorgeu Sampaoliju (63), koji je preuzeo tamošnji Flamengo. "Što je taj napravio? Osvojio je Campeonato Mineiro (prvenstvo savezne države Minas Gerais, op. a.). To bi i moja mama uspjela, no on košta milijune.

Uzeo je milijune u Santosu, Atletico Mineiru, Marseilleu, Sevilli i on bi trebao biti rješenje Flamenga? Taj idiot, taj mali kurac ne zna ništa o nogometu. Bio je doprvak Brazila sa Santosom, izgubio je u brazilskom kupu, izgubio je sve. Ostavio je pustoš u Marseilleu", izjavio je Neto.

Neto ima 15 nastupa za Brazil

Sampaoli je s Flamengom potpisao do 2024. godine nakon što je u ožujku dobio otkaz u Sevilli. Ranije u karijeri vodio je Marseille, Santos, Atletico Mineiro i reprezentacije Čilea i Argentine. U Marseilleu ga je naslijedio hrvatski trener Igor Tudor.

Jose Ferreira Neto bio je vezni igrač, čija je karijera trajala od 1983. do 2000. godine. Igrao je za brazilske klubove Guarani, Bangu, Sao Paulo, Palmeira, Corinthians, Atletico Minerio, Santos i Aracatubu te kolumbijske sastave Millonariosa i Italije. Ima 15 nastupa i pet golova za reprezentaciju Brazila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.