Bivši hajdukovac debitirao za Tursku pa poručio: "Hrvatska se progurala u sami vrh"

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

ZA TURSKU reprezentaciju u 2:1 pobjedi kod Armenije na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo debitirao je Umut Nayir (29), bivši napadač Hajduka. Nayir, koji je u Hajduku bio u sezoni 2020./21. na posudbi iz Bešiktaša, ušao je u igru u 85. minuti. Nakon utakmice prokomentirao je igru Turske i najavio ogled s Hrvatskom, koji je na rasporedu u utorak.

"Navijači su možda očekivali lagodniju pobjedu, ali uvijek je teško na početku kvalifikacija, a treba uzeti u obzir i odnose između nas i protivnika. Nije ovo bila naša idealna utakmica, ali dobro je krenuti pobjedom. Ipak, ne želimo se skrivati iza izgovora kako nam je ovo bila tek prva utakmica, ova momčad ima potencijala za bolje rezultate", rekao je Nayir.

Nayir: Hrvatska se progurala u sami vrh

"Utakmica protiv Hrvatske bit će potpuno drugačija. Oni su bolje rangirani od nas na FIFA-inoj ljestvici, njihova nogometna kultura je drugačija, stalno idu na velika natjecanja. Progurali su se u sami vrh. Bit će to drugačija utakmica, ali želimo ostvariti dobar rezultat", dodao je.

Nayir je u spomenutoj sezoni u Hrvatskoj nastupio 26 puta za Hajduk u svim natjecanjima i postigao šest pogodaka. Poziv u reprezentaciju dobio je zahvaljujući dobrim igrama u turskom prvoligašu Umraniyesporu, gdje je u 21 prvenstvenom nastupu zabio 10 golova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.