NK PUŠĆE

Bivši hrvatski reprezentativac potpisao za niželigaša

Foto: Allstar Stewart/Guliver

PRIJELAZNI rok u najjačim europskim ligama je završio, ali poznatih imena koja nastavljaju karijeru još uvijek ima na tržištu. Jedan od njih bio je i bivši hrvatski reprezentativac, nekadašnji član Dinama, Monaca, RB Salzburga... Nikola Pokrivač.

Danas, kao 35-godišnjak, igrat će za NK Pušće, potvrdio je taj niželigaš na Facebooku.

"Momčad je ostala na okupu. Nismo puno trgovali, čekali smo pravu priliku. Vele najteže je doć do prve milje, a mi smo došli i doveli najveće pojačanje u našoj velikoj povijesti. Novi igrač NK Pušće je veliki igrač i još veći čovjek Nikola Pokrivač. Ne treba puno riječi trošit na bivšeg reprezentativca Hrvatske koji je nastupio i za Dinamo Zagreb, Monaco, Salzburg... Nemamo puno pametnih riječi osim dobro došo veliki čovječe."

Dodajmo da se ispod objave kluba krenulo u komentiranje vijesti, pa se ondje može pročitati i nešto o broju koji Pokrivač uzima.

"I odmah moj broj? Hoću li ja biti Cavani ako mu ga prepustim?", napisao je Pero Đurđević, aludirajući na situaciju u Manchester Unitedu, u kojem je urugvajski napadač broj 7 prepustio Cristianu Ronaldu.

"Taj je najmanje zgužvan bil", odgovorili su mu iz kluba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.