Bivši igrač Uniteda savjetuje Mourinha: "Dovedi ovu dvojicu i imat ćeš brutalnu momčad"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MANCHESTER UNITED još od odlaska Sir Alexa Fergusona u mirovinu daleko je od trofeja Premierlige i Lige prvaka. Nakon dugo vremena Unitedova momčad, predvođena s klupe Joseom Mourinhom, izgleda konkurentno.
 
United je sezonu otvorio furiozno, iako još uvijek čeka na povratak ozlijeđenog Zlatana Ibrahimovića. Ipak, ima i onih koji smatraju da Mourinho mora još pojačati momčad za okršaje s najboljima.
 
Jedan od takvih je Louis Saha koji je za Manchester United igrao četiri godine (2004. – 2008.) i osvojio Ligu prvaka i Premierligu. Mourinhu je poručio koju dvojicu igrača bi trebao dovesti da složi brutalnu momčad.
 
"Ja bih pokušao kupiti Raphaela Varanea. On je sjajan stoper i donio bi dosta toga dobrog u obranu Uniteda. Drugi je igrač Pierre-Emerick Aubameyang. On je vrlo brz, ima osjećaj za prostor i uvijek prati loptu. On me dosta impresionirao posljednjih godina. Također, vrlo je važno i to da se radi o igraču koji ulaže u sebe i želi napredovati. Mislim da bi i on bio dobro pojačanje", rekao je Saha.
 
Varane je dugogodišnja Mourinhova želja, ali njegov transfer na Old Trafford je gotovo nemoguća misija jer ga Real Madrid ne planira pustiti. Kao što ni Borussia ne želi prodati svog najboljeg igrača...
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.