Bivši kapetan Barcelone potpisao za Como

Foto: EPA

BIVŠI veznjak i kapetan Barcelone Sergio Roberto (32) potpisao je ugovor za Como, objavio je novi talijanski nogometni prvoligaš. Sergio Roberto je posljednjih 14 godina proveo u Barceloni upisavši 373 nastupa za prvu te 106 nastupa za drugu momčad katalonskog velikana.

Osvojio je ukupno 20 trofeja, pri čemu dvije Lige prvaka i sedam naslova španjolskog prvaka. U lipnju mu je istekao ugovor, a njegova nova adresa je Como, koji se vratio u Serie A nakon 21 godine.

"Vidim ovo kao novi izazov u svojoj karijeri, stvarno vjerujem u projekt, upoznao sam vlasnike i jako su uzbuđeni zbog ovoga, mislim da rade prave stvari i sretan sam što sam dio toga," rekao je igrač u izjavi za klupsku stranicu.

Sergi Roberto pridružio se dugom popisu igrača koji su se ovog ljeta pridružiti projektu pod vodstvom Cesca Fabregasa, nakon dolaska Andree Belottija iz Rome, bivšeg braniča Real Madrida i Manchester Uniteda Raphaela Varanea, te bivših Liverpoolovih veterana Pepea Reine i Alberta Morena. Como je otvorio sezonu gostujućim 0:3 porazom od Juventusa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.