Bivši pomoćni trener Bullsa: Jordan je bio ljubomoran na Pippena, želio je Madonnu

Foto: Guliver

NAJVEĆI košarkaš svih vremena Michael Jordan navodno je bio ljubomoran na Scottieja Pippena jer je ovaj imao puno više uspjeha kod žena.

Michael Jordan je vjerojatno najkompetitivnija osoba u povijesti sporta i nije mogao podnijeti da je bilo tko u bilo čemu uspješniji od njega. Tako je bio frustriran što Pippen privlači puno više žena od njega.

Tu je tvrdnju iznio nekadašnji pomoćni trener Bullsa Johnny Bach za The Sports Rush. "To je ubilo Michaela. Trebali ste vidjeti djevojke koje su Pippena čekale posvuda gdje bi se pojavio'', kazao je bivši pomoćnik Philla Jacksona.

Bach je spomenuo i priču da je Jordan dobio košaricu od pop ikone Madonne zbog Pippena.

''Madonna je Pippena kupala u limuzini s hidromasažnom kadom svaki put kada bismo dolazili u Los Angeles. Jordan je bio ljubomoran i želio je zavesti Madonnu. Govorio joj je da bi je bolje zadovoljio, ali pjevačica ga je odbila'', kazao je Bach.

Kasnije je Madonna bila u vezi s još jednim Bullom iz tog vremena, Dennisom Rodmanom.

''Madona mi je rekla da će mi, ako zatrudni, dati 20 milijuna dolara. Bio sam u Las Vegasu jednom, kada me je pozvala i rekla da dolazim jer ima ovulaciju. Bio sam tamo za pet sati'', pričao je Rodman jednom.

Jordan i Pippen su zajedno uzeli svih šest naslova s Bullsima i olimpijsko zlato 1992. Jordan je za Pippena uvijek govorio da je najbolji igrač s kojim je igrao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.