TRANSFERI

Bivši talijanski reprezentativac vraća se u Serie A nakon devet godina

Foto: Guliver

BIVŠI napadač talijanske reprezentacije Graziano Pelle ima ponude Intera i Juventusa te iz Premier lige i iz UAE-a, javlja Football Italia. Isti portal piše da se očekuje kako će 35-godišnji napadač odluku o novom klubu donijeti do kraja tjedna.

Iako je ostvario lijepu karijeru koju je okrunio s 20 nastupa (i devet golova) za talijansku reprezentaciju između 2014. i 2016., odigrao je samo 24 utakmice u Serie A kao član Leccea i Parme. Većinu karijere proveo je u inozemstvu - u Nizozemskoj (AZ i Feyenoord), Engleskoj (Southampton) i Kini (Shandong Luneng).

Posljednje četiri godine igrao je u Kini

Nakon četiri godine istekao mu je ugovor s Kinezima i sad se kao slobodan igrač želi vratiti kući i konačno, pred kraj karijere, zaigrati za nekog od domaćih velikana.

Inter i Juventus traže napadače u siječanjskom prijelaznom roku za ulogu pričuve Romeluu Lukakuu, odnosno Alvaru Morati.

Juventus u prednosti

Juventus bi mogao biti u prednosti iz tri razloga - tamo bi imao više prilike za igru jer je Inter ispao iz Europe, Pelle je u dobrim odnosima s Buffonom, Bonuccijem i Chiellinijem s kojima je igrao u reprezentaciji, a Inter uza sve tek mora osloboditi mjesto u sastavu ako želi dovesti novog igrača. 

Pelle je u Italiji, uglavnom u mlađim danima, igrao za Lecce, Cataniju, Crotone, Cesenu, Parmu i Sampdoriju.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.