Tenis

Bivši tenisač ostao zaključan u restoranu tijekom terorističkog napada u centru Beču

Foto: EPA

BIVŠI čileanski tenisač, a danas trener, Nicolas Massu našao se u središtu terorističkog napada koji se u ponedjeljak navečer zbio na ulicama Beča.

Bečka policija je jutros potvrdila kako su u napadu poginule tri osobe.

Zatvoren u restoranu oglasio se na Twitteru

Massu je večerao u restoranu u središtu Beča u trenutku napada, a odmah nakon što je shvatio što se događa oglasio se na Twitteru.

"Pozdrav ljudi. U centru sam Beča vrlo blizu napada i zatvoreni smo u restoranu te čekamo kad ćemo moći otići. Hvala vam na porukama'', napisao je Massu po kojega je na sreću sve dobro prošlo te je tweetao još jednom pet sati nakon prve objave.

"Pozdrav svima. Sad sam u hotelu, dobro sam i smiren nakon velikog straha. Bili smo zaključani u restoranu osam sati radi sigurnosti. Još jednom vam hvala na porukama.''

U Beču je Thiema pripremao za završni Masters sezone

Massu se u Beču nalazi na pripremama s trećim tenisačem svijeta Dominicom Thiemom koji će od 15. do 22. studenoga nastupiti na završnom Mastersu sezone u Londonu. Prošli tjedan je Thiem nastupio na turniru u Beču, gdje je poražen u četvrtfinalu od kasnijeg pobjednika Andreja Rubljeva.

Massu osim Thiema trenira i čileansku Davis Cup reprezentaciju. U teniskoj karijeri najpoznatiji je po osvajanju olimpijskih zlata u pojedinačnoj i konkurenciji parova na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.