Hrvatski trener neće dobiti otkaz unatoč lošem nizu: "Bolje zvižduci nego kazalište"

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

BIVŠI Dinamov trener Damir Krznar vodi Maribor od 16. kolovoza 2022. U 52 utakmice na klupi slovenskog kluba ima 26 pobjeda, 13 remija i 13 poraza, a prošle sezone završio je treći u prvenstvu te izgubio u finalu kupa. U ovu sezonu Maribor nije krenuo dobro jer nakon osam kola ima tri pobjede, dva remija i tri poraza, a u posljednjih pet ligaških utakmica ne zna za pobjedu.

Pritom, Maribor je ispao od Fenerbahčea u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Sportski direktor Maribora Marko Šuler tvrdi kako Krznarova pozicija nije upitna: "Ispred nas je velik izazov kako da ono što momci rade na treninzima pretočimo u utakmicu.

Publika i mediji vide tih sat i pol nogometa na stadionu, a kroz cijeli tjedan može se primijetiti zalaganje i entuzijazam igrača i trenera, ulaganja energije. Da toga nema, odluka bi bila vrlo laka. Prvi put sam primijetio strah, a igrači su, osobito mlađi, pod utjecajem mišljenja publike koje nije uvijek realno jer gledatelji ne vide sliku koju ja vidim", rekao je Šuler za Večer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.